Külföld

Járó motorral, a nyitott autóban hagyta gyerekeit egy nő, amíg egy bárban szórakozott

rtl.hurtl.hu

2023. október 24. 20:23

Amikor megtudta, hogy járőrök vannak az autónál, jobban megijedt attól, hogy börtönbe kerül, mint amiatt, hogy mi van a gyerekekkel.

Floridában vasárnap letartóztattak egy 33 éves nőt, aki járó motorral, nyitva leparkolt autójában hagyta kétéves és nyolchónapos gyerekeit, amíg egy bárban múlatta az időt egy barátjával. Erről a New York Post ír.

A kicsik a hátsó ülésen aludtak, az anyjuk legalább húsz percre magukra hagyhatta őket. Amikor megtudta, hogy járőrök vannak az autójánál, a rendőrségi közlemény szerint jobban megijedt attól, hogy börtönbe kerülhet, mint amiatt, hogy mi van a gyerekeivel.

Jamie Leigh Gunn-t kiskorú veszélyeztetése miatt vitték a megyei börtönbe, ahonnan hétfőn óvadék ellenében szabadult. A gyerekeket egy hozzátartozó vette magukhoz, az esetről pedig értesítették a gyermekvédelmi hatóságokat.

A nő már többször volt büntetve hamisítás, kábítószerfogyasztáshoz kapcsolódó kellékek birtoklása, illetve lejárt jogosítvánnyal vezetés miatt. Legutóbb tavaly júliusban került összetűzésbe a törvénnyel: azért kellett letartóztatni, mert egy korábbi ügyében nem jelent meg a bíróság előtt.

Nyitókép: West Melbourne Police Department

#Külföld#kiskorú veszélyeztetése#florida

Címlapról ajánljuk