Külföld

„Ez egy vicc, vagy mi?” Arra ért haza a nyaralásról, hogy tévedésből lerombolták a házát

rtl.hurtl.hu

2023. október 23. 8:29

A családi ház csak egy halom rom és törmelék volt, miután a bontócég embere véletlenül rossz címre ment ki. 

Egy amerikai nő arra ért haza a nyaralásából, hogy egy cég tévedésből lerombolta a házát a Georgia állambeli Atlanta városában. Susan Hodgson a helyi sajtónak elmondta, hogy egyik szomszédja hívta fel vakációzás közben, kérdezve, hogy felbérelt-e valakit az épület lebontására.

Amikor az válaszoltam neki, hogy nem, akkor elmondta, hogy van ott valaki, aki az egész házat lerombolta.

Amikor a szomszéd odament kérdőre vonni a munkást, közölte vele, hogy „fogja be a száját, és foglalkozzon a saját dolgával” – mondta Hodgson. Ezután egyik rokonát küldte a házhoz, aki követelte, hogy mutassa meg az engedélyét. A bontást végző férfi ekkor elővette a papírt, belenézett, majd közölte:

Ó, rossz címen vagyok.

Ezután összepakolta a felszerelését, és elment – idézte fel Hodgson. A nő elmondta, hogy a ház évtizedek óta volt családjának birtokában, de 15 éve üresen állt. A házból egy halom rom és törmelék maradt, amit a bontást végző cég otthagyott a helyszínen.

A nő elmondása szerint a cég az egy hónapja történt eset óta nem vette fel vele a kapcsolatot. Hodgson az AP amerikai hírügynökségnek elmondta, hogy feljelentést tett az eset miatt a rendőrségnek, és felvette a kapcsolatot egy ügyvéddel is, de egyelőre még nem tudja, mi lesz a következő lépés.


Nyitókép: Fox5

 

#Külföld#bontás#ház#nyaralás#atlanta#egyesült államok

Címlapról ajánljuk