Külföld

Életben van a német tetoválóművész, akinek testét a Hamász végigrángatta az utcán

rtl.hurtl.hu

2023. október 11. 10:14

A sivatagi partin túszul ejtett lány súlyosan megsérült – közölte családja.

Életben van a fiatal német tetoválóművész, aki részt vett azon a fesztiválon, ahol szombaton kora reggel 260 fiatalt öltek meg a Hamász terroristái. Erről a fejleményről Shani Louk családja beszélt a Bild című német lapnak.

A 22 éves nő édesanyja arról beszélt: „van bizonyítékunk arra, hogy Shani életben van, azonban súlyos fejsérülést szenvedett, és kritikus az állapota. Minden perc számít. Ki kell mentenetek Shanit a Gáza övezetből!” – üzente a hatóságoknak, azzal érvelve, hogy egy ilyen helyzetben nem számít, hogy kinek hol kezdődik és ér véget a hatásköre.

Korábban kiderült a fiatal nőről, hogy izraeli-német kettős állampolgár, valamint békeaktivista, aki a katonai szolgálatot lelkiismereti okokból tagadta meg az országban. A nő esetéről mi is beszámoltunk: Louk testét rokonai azonosították a róla készült sokkoló felvételek alapján. 

A militánsok „Allahu Akbar” kiáltásokkal parádéztak az utcán a nővel, akin az sem látszott, hogy él-e még: lábai természetellenes módon voltak szétterpesztve, derekát és hosszú haját is egy-egy militáns szorongatta.

Így ütöttek rajta a fesztiválon a terroristák:


Hozzászólna?

 

Nyitókép: shanukkk / Instagram / Abed Rahim Khatib / Anadolu Agency via Getty Images

#Külföld#izrael#német#tetováló#család#Gáza övezet#fesztivál#Hamász

Címlapról ajánljuk