Külföld

Burleszkfilmes videó: bosszút akart állni a dühös kerékpáros az autóson, fejre esett

rtl.hurtl.hu

2023. október 9. 19:03

Instant karma.

Elképesztő videót készített egy térfigyelő kamera nemrég a yorkshire-i Bradfordban, ahol egy biciklis megpróbált megfélemlíteni egy DPD-sofőrt, amiért rossz helyen állt – írja a DailyMail.

A futár felállt a járdára, és leparkolt, míg elintézett egy gyors kiszállítást: Heidi Cooper házának biztonsági felvételein látszik, hogy az idős nő kimegy a DPD-dolgozóhoz, és beszélni kezdenek, mígnem jön egy biciklis férfi, Aldi-mellényben. 

A kerékpáros megkérte a futárt, hogy húzódjon be, hogy el tudjon hajtani közte és a furgon között. A futár ezt megtette, de a biciklis ekkor azt mormolta, hogy 

nem kellene a járdán parkolnod,

mire a DPD sofőrje visszaszólt, hogy

neked sem kellene a járdán tekerned, baszki.

A biciklis ekkor megfordult a kerékpárral, majd „teljes sebességgel” elindult a futár felé, látszólag azért, hogy megfélemlítse.

A nagy svung azonban az Aldi-dolgozót is meglephette, mert beletaposott a fékbe (vagy elakadt valamiben az első kereke), majd átrepült a kormányon. 


A biciklis felállt, és közölte a „riválisával”, hogy „nekem több kibaszott jogom van, mint neked”. 

A csomagot váró nő utólag viccesnek találta a felvételt, ezért megosztotta azt a neten. Hozzáfűzte: teljesen azt hitte, hogy a szóváltás verekedésbe torkollik, és túlságosan is megdöbbent ahhoz, hogy nevessen. 

Nyitókép: DailyMail

#Külföld#kerékpáros#biciklis#veszekedés#vita#parkolás#futár

Címlapról ajánljuk