Külföld

A gyermekeik miatt perli Elon Muskot korábbi párja, Grimes

rtl.hurtl.hu

2023. október 3. 21:29

De ne feledjük: Elon Musk egy új szövetségesünk a családok szabadságharcában.

Beperelte Grimes (énekesnő, polgári nevén Claire Boucher) három gyermekének édesapját, Elon Muskot – írja az Insider

A múlt hónapban Grimes egy azóta törölt közösségi médiás bejegyzésben azzal vádolta Muskot, hogy távol tartja tőle a fiát.

Az énekesnő pénteken „szülői kapcsolat megállapítására irányuló beadványt” nyújtott be a San Franciscó-i Legfelsőbb Bíróságon. A kérelmet legtöbbször akkor nyújtják be, amikor két szülő nem házas, és az egyik személy megpróbálja törvényesen elismertetni szülői minőségét, vagy amikor gyermektartást vagy felügyeleti jogot kérnek.

A bírósági dokumentumok szerint Grimes még nem nyújtotta be a gyermekfelügyeletre vagy a gyermektartást igénylésére vonatkozó kérelmet. 

Grimesnek és Musknak három közös gyermeke van, köztük az első gyermekük Æ A-12, vagyis X. Musk gyakran viszi magával X-et dolgozni, beviszi a megbeszélésekre és a SpaceX rakétakilövésekre is. 

X volt bent az irodában akkor is, amikor Musk Novák Katalinnal találkozott a múlt hónapban. A magyar köztársasági elnök a találkozót úgy értékelte, hogy „egy új szövetségesünk lett a családok szabadságharcában, aki ismeri és elismeri Magyarország családközpontú programját”.

A beadványt Grimes hetekkel azután nyújtotta be, hogy Musk életrajzírója, Walter Isaacson közzétett egy fotót, amelyen Shivon Zilis és Musk látható két gyermekükkel. Grimes ezt megosztva annyit írt:

Mondjátok meg Shivonnak, hogy oldja fel a tiltást, Elonnak meg, hogy engedje meg, hogy láthassam a fiamat, vagy válaszoljon az ügyvédemnek.

A bejegyzést később törölte. 

Úgy tudni egyébként, hogy Musk eltitkolta Grimes elől, hogy teherbe ejtette Zilist – az énekesnő erről csak akkor értesült, amikor azt megírta az Insider tavaly nyáron. 

Grimes és Zilis később a közösségi médiában írtak arról, hogy véget vetettek a vitáknak, és izgatottan várják, hogy a gyerekeik együtt nőjenek fel. 

Nyitókép: Theo Wargo/Getty Images for Huffington Post

#Külföld#grimes#elon musk#tesla#gyerek#per#szülői kapcsolat

Címlapról ajánljuk