Külföld

Megerőszakolta 12 diákját a tanárnő, majd letartóztatása után megfenyegette

rtl.hurtl.hu

2023. szeptember 30. 13:04

A vád nyilvánosságra kerülése után több másik diák is jelezte, hogy a tanárnő megkörnyékezte őket, és illetlen fényképeket küldözgetett nekik magáról, és szexre akarta rávenni őket. 

Letartóztattak egy 38 éves amerikai nőt, aki ellen már eljárást indítottak, mert tanárként megerőszakolta egyik 12 éves diákját, és több másik diákot is megkörnyékezett – írta a New York Post. A Tennessee államban található Covington városában élő Alissa McCommont még szeptember elején vették őrizetbe nemi erőszak vádjával, majd 25 ezer dolláros óvadék ellenében szabadlábon védekezhetett.

A helyi sajtóban megjelent beszámolók szerint a negyedikeseket tanító kétgyerekes anyuka még 2021-ben erőszakolta meg az akkor 12 éves gyereket az otthonában. Erről először egy szülő számolt be. A vád nyilvánosságra kerülése után több másik diák is jelezte, hogy a tanárnő megkörnyékezte őket, és illetlen fényképeket küldözgetett nekik magáról, és szexre akarta rávenni őket.

Miután óvadék ellenében szabadlábra helyezték, megtiltották neki, hogy kapcsolatba lépjen áldozatával. Szeptember végén egy mobilon keresztül mégis felvette vele a kapcsolatot, és több üzenetet küldött neki egy kódszót használva, és figyelmeztette, hogy „meg fogja bánni”, hogy a rendőrségre ment. Az üzeneteiben a rendőrség közlése szerint beismerte, hogy szexuális kapcsolatba lépett vele.

A nőt emiatt újra letartóztatták, és több új vád alapján indítottak eljárást ellene.

Nyitókép:Covington Police Department

#Külföld#tanárnő#diák#nemi erőszak#egyesült államok

Címlapról ajánljuk