Külföld

Tíz kiló drogot találtak a bölcsőde padlója alá rejtve, ahol drogtúladagolásban halt meg egy egyéves gyerek

rtl.hurtl.hu

2023. szeptember 22. 6:54

Hamis padló rejtette a drogkészletet. 

Nagyjából tíz kilogramm kábítószert találtak a padló alá rejtve abban a New York-i bölcsődében, ahol fentaniltúladagolásban halt meg egy egyéves kisfiúközölte a helyi rendőrség. A bölcsődében három másik kisgyerek lett rosszul, és került kórházba, miután kábítószer került a szervezetükbe. Nekik Narcant – a túladagoltak felélesztésére használt gyógyszert – kellett adni.

Tíz kiló drogot találtak a bölcsöde padlója alá rejtve, ahol drogtúladagolásban halt meg egy egyéves gyerek
Fotó: NYPD

A hatóságok közlése szerint a gyerekek belélegezték a drogot, amit az alvószobába rejtettek el a bölcsődét üzemelő emberek. A kisfiú halálát okozó kábítószer az alatt a matrac alatt volt, amin a gyerekek aludtak.

A tragikus esetről a Híradó is beszámolt:


A Divino Nino bölcsőde és albérlője ellen több droggal kapcsolatos vádat emeltek a szövetségi hatóságok, miután a bölcsi drogelosztó központként üzemelt. A vádlottak életfogytig tartó börtönbüntetést is kaphatnak. Emellett New York állam hatóságai egyebek mellett emberölés és gyermek veszélyeztetése miatt indítottak eljárást ellenük.

A hatóságok keresik a bölcsi tulajdonosának férjét is, akiről videó készült, ahogy több teli bevásárlószatyrot visz el az épületből, miután a gyerekek rosszul lettek.

Nyitókép: NYPD

 

#Külföld#bölcsőde#bölcsi#new york#drog#kábítószer#túladagolás

Címlapról ajánljuk