Külföld

Folyamatosan az apró péniszéről beszélt a szájsebész a sofőrnek, bíróságon kötött ki

rtl.hurtl.hu

2023. szeptember 18. 15:37

Több ponton arra kérte a sofőrt, hogy húzódjon félre, és nézze meg a kicsi hímtagot.

Bíróság elé került egy szájsebész New Yorkban, mert „kérlelhetetlenül” zaklatta sofőrét, írja a New York Post. Dr. Gabriel Hershman folyamatosan, megszállottan beszélt arról, hogy milyen kicsi a pénisze, és arra kérlelte Christopher Jacksont, hogy húzódjon félre, és nézze meg, ahogy önkielégítést végez.

Jackson még 2022 áprilisában lett Heshman családi cégének sofőre, de júniusban elhagyta az állását, mert elege lett a folyamatos zaklatásból. „Egy olyan dolgozó emberi lény sincs, aki megérdemelné az efféle bánásmódot” – mondta Jackson a lapnak.

A fogorvos hetente legalább négyszer felhozta a péniszét, és arról beszélt, bárcsak megnagyobbíthatná azt. A sofőr ezen kívül értesülhetett Hershman és felesége „borzalmas szexuális életéről” is.

A bírósági iratokban az is szerepel, hogy a fogorvos többször is megkérte a sofőrt, hogy nézze őt, ahogy ruháján keresztül fogdossa magát. Miután nem volt hajlandó odanézni, a fogorvos megpróbált vele a visszapillantó tükrön keresztül szemkontaktust létesíteni. Még akkor se hagyta abba, amikor a sofőr már külön erre kérte.

Nyitókép: drhershman.com

#Külföld#fogorvos#new york#szexuális zaklatás#pénisz#maszturbál

Címlapról ajánljuk