Külföld

Kihívták a rendőrséget, mert valaki leparkolt a házuk előtt

rtl.hurtl.hu

2023. szeptember 15. 16:54

Ön kihívná a rendőrséget, ha valaki a háza előtt parkolna?

Heves vitához vezett egy közterületi parkolóhely miatt tett megjegyzés két lakástulajdonos és egy sofőr között Santa Claritában – írja a NY Post

A sofőr bedühödött, miután talált egy cetlit az autóján: „Kérjük, ne parkoljon a házunk előtt, köszönjük”. Az autós ekkor bekopogott a ház tulajdonosaihoz, és megkérdezte, hogy mégis miért a kérés. „Ez egy közterület, de azt mondjátok, a tiétek a hely. A tiétek?”

Másodpercekkel később egy lazán öltözött nő jött ki a házból, aki felvételt is készített. 

„Ez a fickó itt van a telkemen, jön és kopogtat az ajtómon, és gondot okoz nekünk. Nem tudom, ki ez a fickó, de el kell mennie” – mondta a videón, majd megismételte, hogy a férfinak el kell hagynia az ingatlant. A sofőr ezt visszautasította, és kijelentette, hogy közterületen van. 


Ekkor a nő férje is kijött, és ő is megkérte, távozzon. A sofőr nem hátrált meg, és azt mondta, hogy ezen túl minden hétvégén azon a helyen fog parkolni. Miközben a feleség elment telefonálni, a két férfi tovább vitatkozott a parkolóhelyről. Végül a nő behúzta a férjét a házba, de a sofőrrel közölték, hogy „a seriffek már úton vannak”. 

A közel négyperces szóváltás még a rendőrség megérkezése előtt megszakad. A The Post megkereste a Santa Clarita Valley-i seriffhivatalt, hogy kommentálja a történteket, de egyelőre nem kaptak választ.

Hozzászólna? 

Nyitókép: TikTok

#Külföld#parkoló#parkolás#parkolóhely#vita#veszekedés#cetli

Címlapról ajánljuk