Külföld

Elkapták Drew Barrymore zaklatóját, miközben Emma Watsont próbálta megközelíteni

rtl.hurtl.hu

2023. szeptember 14. 8:02

Berontott egy öltözőbe és üvöltözni kezdett.

A New York Post cikke szerint elfogták és letartóztatták Drew Barrymore állítólagos zaklatóját, Chad Michael Busto-t. A férfi zaklatás miatt többször a rendőrség látókörébe került már, ezúttal a New York-i divathéten fogták el, miután berontott öltözőbe és „Emma Watsont követelte”. A TMZ birtokába került bírósági iratok alapján azzal vádolják a 43 éves Busto-t, hogy bement az egyik ilyen helyiségbe, ahol modellek és sminkesek tartózkodtak.

Én feleségül akarom venni Emma Watsont! Hadd beszéljek Emma Watsonnal! Hadd készítsek egy képet Emma Watsonnal

– üvöltözte a férfi.

Aznap több divatbemutatót is tartottak a New York-i Navy Yardban, de nem világos, hogy a 33 éves Watson egyáltalán ott volt-e az épületben. Ennek ellenére a vezetőség kihívta a rendőrséget, Busto-t pedig két-két rendbeli birtokháborítás és garázdaság miatt letartóztatták.

Busto-ról korábban azért írtunk, mert ő mániákus zaklatója Drew Barrymoore színésznőnek is. A férfi a színésznő egyik fellépésére is ellátogatott, ahol majdnem felment a színpadra is, hogy beszéljen a színésznővel.

@vidsofceleb Scary moment, thankfully security took care of it. #drewbarrymore #reneerapp ♬ original sound - Edits

Tudod, hogy ki vagyok

– mondta a férfi, miközben megpróbálta megközelíteni Drew-t. A zaklatót végül nem sokkal éjfél előtt vették őrizetbe Barrymore otthonának közelében, ugyanis éppen biciklin, magánterületen próbálta megközelíteni a színésznő lakását.

Nyitókép: Jamie McCarthy / Getty Images

#Külföld#drew barrymore#emma watson#zaklató#zaklatás#letartóztatás#elkapták

Címlapról ajánljuk