Külföld

Dmitrij Medvegyev: 9/11, atomcsapás, habzó szájú pedofilok, reszkető drogfüggők stb.

rtl.hurtl.hu

2023. szeptember 10. 20:01

Ismét véletlenszerű szógenerátorokat megszégyenítő bejegyzést tett közzé a volt orosz elnök.

Ismét dadaista szabadversbe hajló fenyegetést osztott meg a Telegramon Dmitrij Medvegyev volt orosz elnök, a biztonsági tanács elnökhelyettese. A politikus eszmefuttatásának apropója a 2001. szeptember 11-i terrortámadás hétfői évfordulója volt. Az MTI szerint a következők kerültek szóba:

  • Az Egyesült Államok „egyetemes arcátlanságával” arra ösztönözhet valakit, hogy nagyszabású terrortámadást indítson vagy atomfegyvert vessen be ellene.
  • „És akkor ennyi. Kampec. Már csak az marad, hogy pénzt gyűjtsenek egy új emlékműre a Ground Zero szomszédságában. A jobbik esetben. A rosszabban pedig - egyszerűen koszorúkat eresztenek a vízre...”
  • Az amerikaiak „túszul ejtik idegen országok polgárait”, viszont mások „nem nyúlhatnak hozzá az amerikaiakhoz, mert ők szent tehenek, még akkor is, ha harcedzett kémek, az elvonástól remegő drogfüggők, vagy habzó szájú pedofilok”.

Medvegyevet az orosz kormány látszólag azért tartja, hogy legyen valaki, aki hangosabban is fenyegetőzik atomcsapással, mint ahogy a hivatalos kommunikációs csatornákon illik. Alább lehet elolvasni korábbi megszólalásait:

Nyitókép: MTI / EPA / Pool / Szputnyik / Jekatyerina Stukina

#Külföld#Dmitrij Medvegyev#atomcsapás#9/11#drog#pedofil#terrortámadás#usa

Címlapról ajánljuk