Külföld

Brutális hasmenés a repülőn: öt órán keresztül takarították az utasszállítót

rtl.hurtl.hu

2023. szeptember 7. 12:11

A szőnyeget ki kiellett cserélni. Megszólaltak utasok: a vanília illatú fertőtlenítő talán még elviselhetetlenebbé is tette a helyzetet. 

Ahogyan korábban megírtuk, nehéz helyzetbe került egy utas, illetve egy teljes repülő: a Delta légitársaság Atlantából Barcelonába tartó járatának vissza kellett fordulnia, mert az egyik utasra rájött a hasmenés, ahogy a kapitány fogalmazott, „végig a repülőgépen”.

A gép már két órája úton volt, amikor meg kellett fordulnia. Az állapotokat leírni nem könnyű, de előkerült egy beszédes videó:


A DailyMail idézett beszámolókat az esetről. Egy nő azt írta, hogy a férje a gépen volt, elviselhetetlen szagra panaszkodott, amin csak rontott a vanília illatú fertőtlenítőszer, amivel a személyzet próbálta tompítani a kellemetlen szagot. „Miután a repülőgép leszállt, alaposan megtisztították. Csak hajnali fél három körül indultak el” – tette hozzá. Ekkor azonban a repülő már jobb állapotban volt, mint amikor az utasok először felszálltak rá.  A járatot mentőautók fogadták, és a mentősök levitték a beteg utast a gépről.

A partnerem azt mondta, hogy a repülőgép tisztább volt, amikor hajnali 2-kor újra beszálltak, mint amikor először szálltak fel. Nem volt semmilyen szag

– fogalmazott. 

Egy másik utas, aki a feleségével együtt utazott a gépen, azt mondta, hogy felfordulás volt, egy teljesen új szőnyeget kellett elhelyezni, ami végül ötórás takarítási műveletbe torkollott.

Az X-en John Hurdt a következőket írta: „A feleségem és én is a járaton voltunk. Nagy volt a rendetlenség. A pilóták helyesen döntöttek, amikor visszafordultak. A földi személyzet kitépte a szőnyeget, és újat raktak be.”

Nyitókép: X

#Külföld#repülő#hasmenés#takarítás

Címlapról ajánljuk