Külföld

Csokoládéval bevont nőt szolgált fel desszertként a luxusszálloda

rtl.hurtl.hu

2023. augusztus 25. 20:00

A nő csaknem fél óráig feküdt a desszerttálon, ezen az egyik vendég és lánya is felháborodott. Az olasz luxusszálloda végül bocsánatot kért a történtekért. 

Bocsánatot kellett kérnie egy luxusszállodának Olaszországban, amiért a desszerttál részeként egy csokoládéval bevont nőt szolgáltak fel a vendégeknek – írja a New York Post.

Az esetről egy HR-menedzserként dolgozó vendég számolt be a LinkedIn oldalán. A férfi elmesélte, hogy ő és a 14 éves lánya Szardínia szigetén, a Voi Colonna Village nevű luxushotelben szálltak meg, ahol egy meglehetősen bizarr eseménynek lettek szemtanúi:

a szálloda egyik női alkalmazottját leöntötték csokisziruppal, majd ráfektették a desszerttálra.

Mintegy fél óráig feküdt a nő a sütemények között, ezen pedig a férfi és lánya is felháborodott. „Szóhoz sem jutottam” – fogalmazott Federico Mazzieri az üzleti közösségi oldalon megosztott posztjában.

Kislánya undorítónak találta a jelenetet, apja pedig a nők tárgyiasításával vádolta meg a szállodát. Állítása szerint lepattintották, amikor beszélni akart a vezetőséggel, ám miután posztján sokan felháborodtak, a luxushotel végül bocsánatot kért mindkettőjüktől.

Nyitókép: Federico Mazzieri / LinkedIn

 

#Külföld#szardínia#olaszország#luxusszálloda#csokoládé

Címlapról ajánljuk