Külföld

Szexjátékokkal pózoltak a vámosok, tűzben végezték

rtl.hurtl.hu

2023. augusztus 21. 11:51

Bali vámőrsége hatalmas műpéniszeket és vibrátorokat tett közzé egy sajtótájékoztatón, majd megsemmisítették az utasoktól elkobzott játékszereket. 

Az indonéziai álomszigetre, Balira utazó turisták jobban teszik, ha inkább otthon hagyják szexjátékszereiket, ha csak nem akarják, hogy kedvenc vibrátorukat a vámőrség sajtótájékoztatóján lássák viszont, mielőtt megsemmisítik azt. 

A helyi vámőrség augusztus közepén tartott egy furcsa sajtótájékoztatót, amin bemutatták, majd tűzbe vetették a beutazó emberektől elkobozott különböző termékeket, és azon fontosnak tartották, hogy műpéniszeket, vibrátorokat és szexgép is szerepeljen.


A helyi sajtóban megjelent beszámolók szerint a vámosok 3,4 milliárd rúpia (78 millió forint) értékben foglaltak le az ország három keleti szigetére érkező emberektől termékeket az év első hét hónapjában. Főleg cigarettát ( 4,3 millió darabot), valamint alkoholt, elektronikai eszközöket, és szexjátékszereket.

A helyi vámőrség vezetője a sajtónak elmondta, hogy szinte minden repülőtéren foglalnak le szexjátékokat, és hozzátette:

Általában Balira tartó utasok hozzák magukkal azokat.

Bár a helyi törvények nem tiltják egyértelműen a szexjátékokat, a vámosok gyakran ítélik úgy, hogy azok sértik a kulturális normákat, és elkobozzák azokat.

Nyitókép: Instagram/punapibali

#Külföld#indonézia#bali#szexjátékszer#dildó#műpénisz

Címlapról ajánljuk