Külföld

Fia lefejezett holttestére bukkant reggel a szobájában egy anyuka

rtl.hurtl.hu

2023. augusztus 19. 12:03

A férfi paplanokkal befedett holteste vegyszerektől füstölgött árasztott magából, amikor a rendőrök megtalálták. 

Gyilkosság vádjával tartóztattak le egy nőt az amerikai Nevada államban található Henderson városában, aki a rendőrség közlése szerint megölte barátját – jelentette a helyi sajtó.

A férfi lefejezett holttestére az édesanyja talált rá, amikor közös otthonukban benyitott reggel fia hálószobájába.

A 47 éves Johnathan James Willette holtteste a helyi sajtóban megjelent hírek szerint füstöt árasztott magából, amikor a kihívott rendőrök bementek a szobába, ahol vegyszerszag terjengett. A rendőrségi jelentés szerint hipó és ammónia szagát lehetett érezni, miután a holttestet gyilkosa vegyszerekkel öntötte le.

A gyilkossággal gyanúsított Devyn Michaels a rendőröknek azt mondta, nem akarta megölni a férfit, akit azért vert fejbe egy fából készült bottal, mert megpróbálta ráerőszakolni magát. A rendőrök a nő lakásán megtalálták a férfi pénztárcáját, kulcsait és vérfoltos telefonját.

A helyi sajtóban megjelent beszámolók szerint a férfi levágott fejét még nem találták meg, és Michaels nem ismerte be, hogy levágta volna Willette fejét. Az áldozat anyja a rendőröknek elmondta, hogy takarítás közben észrevette, hogy a konyhából hiányzik egy húsbárd.

Nyitókép: Illusztráció. Fotó: Unsplash

#Külföld#gyilkosság#lefejezés#holttest#anyuka#Nevada#egyesült államok

Címlapról ajánljuk