Külföld

„Anya, úgy sajnálom, de mégsem” – kilyukasztotta szülei óvszerét, így született húga

rtl.hurtl.hu

2023. augusztus 17. 9:09

Az amerikai nő 25 éven át tartotta titokban, hogy miatta született meg testvére. 

Egy amerikai nő 25 éven át nem értette, hogyan eshetett teherbe, miközben férjével nagyon odafigyeltek arra, hogy ez ne történhessen meg. Végül nagyobbik lánya szolgált megoldással, amikor elárulta, ő tehet húga megszületéséről. Gyerekként ugyanis kilyukasztotta szülei óvszereit – írta a Daily Mail.

A Keely nevű nő húga 25. születésnapja alkalmából árulta el egy, a TikTok-oldalán közzétett videóban, hogy ő tehet testvére megszületéséről.

Anya, úgy sajnálom, de mégsem sajnálom, mert Sam itt van velünk.

A nő elmondta, hogy legjobb barátjával mentek be szülei hálószobájába, ahol megtalálták az óvszereket, amiről nem tudta, hogy mire való, és barátja világosította fel. A közelben egy tűre is bukkantak, és ekkor „egy csomó lyukat szúrtunk a csomagolásba”.

Keely közölte, hogy nagyon örült, amikor nagyjából fél évvel később az édesanyja bejelentette, hogy gyereket vár, hozzátéve, hogy anyja évekkel később is mondogatta, nem érti, hogyan történhetett, mert a férjével nagyon odafigyeltek és óvatosak voltak.

@mama__kee @Sam Myrick I’m sort of responsible for your existence. #sister #fyp #sorrynotsorry ♬ original sound - Keely💖🤗

Nyitókép: TikTok

#Külföld#óvszer#lyuk#gyerek#terhesség

Címlapról ajánljuk