Külföld

Az elsősök szeme láttára molesztált egy hétéves kislányt

rtl.hurtl.hu

2023. augusztus 17. 10:14

Az akkor 18 éves chicagói fiatalember a covidjárvány alatti távoli oktatás idején molesztálta a számítógép előtt hétéves rokonát. 

Tizenegy évig tartó börtönbüntetésre ítéltek szerdán Chicagóban egy 21 éves férfit, aki egy elsős osztály előtt molesztált egy hétéves kislányt – jelentette a helyi sajtó. Az eset a covidjárvány idején történt, a lány otthonában, a távoli oktatás idején, és a jelenetet az áldozat számítógépének kameráján keresztül lehetett látni.

Az akkor 18 éves Catrell Walls két óra közötti szünetben molesztálta a kislányt, amikor a tanárnő arra kérte a diákokat, hogy némítsák le a gépeiket, és kapcsolják ki a kamerákat. Az áldozat azonban csak a némítást kapcsolta be, a kamerát nem.

A tanárnő ekkor egy másik számítógépen kezdett el dolgozni, aztán hallotta, hogy két diák értetlenül kérdezi, hogy „mi történik”. Amikor visszanézett az online oktatásos képernyőre, azt látta, hogy a Walls orális szexre kényszeríti a kislányt. Ekkor gyorsan kiáltott az elősöknek, hogy kapcsolják ki a gépeiket, és látta, ahogy Walls felkapja a laptopot, és becsukja.

A tanárnő azonnal értesítette a hatóságokat, akik a lánya apjával mentek ki a nagymamájánál lévő lányhoz. Az áldozat elmondta, hogy nem ez volt az első alkalom, hogy unokatestvére orális szexre kényszerítette, hozzátéve, hogy „nem akarom, hogy apu megtudja, mert titok”.

Az akkor még középiskolás Wallst másnap letartóztatták, és beismerte, hogy már egy éve molesztálta a lányt, közölve, hogy „nem tudom miért, sajnálom”. A férfi egy vádalku részeként bűnösnek vallotta magát az ellene felhozott szexuális támadás vádjába.

Nyitókép: Illusztráció. Fotó: Unsplash

#Külföld#molesztálás#szexuális támadás#chicago#egyesült államok#kislány

Címlapról ajánljuk