Külföld

Rémisztő felfedezést tett a vécében egy nő, miután hazaért a nyaralásból

rtl.hurtl.hu

2023. augusztus 11. 13:24

Mint egy horrorfilm jelenete. 

Mindenki ugyanúgy reagált: Úristen, ez a legrosszabb rémálmom

mondta el az arizonai Tucson városában élő Michelle Lespron az AP amerikai hírügynökségnek, mit szóltak ismerősei, amikor megtudták, mi fogadta a vécében, amikor hazaért a nyaralásáról. A nő az AP-nek elmondta, hogy négy napig volt távol az otthonától, és amikor hazaért, már alig várta, hogy végre a saját vécéjét használhassa.

De ezt végül nem tudta megtenni. Amikor felemelte a vécé fedelét, egy kígyót talált összegömbölyödve a vécécsészéjében.

Lespron elmondta, hogy először az apja próbálta elfogni, de nem járt sikerrel, így másnap profi segítséget kért egy főleg csörgőkígyók befogására szakosodott cégtől. A Rattlesnake Solutions munkatársa két nap alatt háromszor ment ki a lakásba, mire sikerült elfognia a kígyót, amiről kiderült, hogy nem csörgőkígyó volt, hanem „egy csodaszép, rózsaszín és fekete ostorkígyó” volt.

A cég egy videót is közzétett az elfogásról, amit ide kattintva tud megnézni. 


A cég közlése szerint nagyon ritkának számít, hogy vécében talált kígyókhoz riasztják őket, évente egy-két ilyen eset szokott előfordulni. A picivel több, mint egy méter hosszú kígyót a befogása után szabadon engedték.

Lespron elmondta, hogy az eset annyira megviselte, hogy három héten át csak a vendégvécét volt hajlandó használni, mire visszamerészkedett saját vécéjébe. És akkor is mindig felkapcsolja a villanyt, a vécé fedelét pedig nagyon óvatosan és nagyon lassan emeli fel.

Nyitókép: Facebook / Rattlesnake Solutions

#Külföld#vécé#kígyó#arizona#tucson

Címlapról ajánljuk