Külföld

Kamerákkal buktatta le feleségét, aki meg akarta mérgezni

rtl.hurtl.hu

2023. augusztus 7. 18:48

A nő rendszeresen fehérítőt öntött a légierőnél szolgáló férje kávéjába, de a férfi gyanakodott, és nem ivott belőle.

Meg akarta mérgezni férjét egy arizonai nő, de az amerikai légierőnél szolgáló férfi gyanakodott, ezért nem itta meg a kávét, amit a felesége készített elő neki – írja a CBS News.

A válófélben lévő gyermekes házaspár júniusig Németországban élt, a férfinak már ott feltűnt, hogy rossz ízű a reggeli kávéja, amiből egyedül ő ivott. Klórszint-mérő tesztcsíkokat vett, és megállapította, hogy kávéjának magas a klórtartalma, pedig a csapvíz megfelelő. Többet nem ivott a kávéból, de a feleségének sem szólt.

Ehelyett idén június végén, amikor visszaköltöztek Arizonába, kamerákat szerelt fel új otthonukban. A felvételeken látta, hogy a felesége valamit beleönt a kávéfőző víztartályába, és feljelentést is tett, de miután nem történt semmi, újabb kamerákat vett, és az egyiket a mosókonyhában szerelte fel, ahol a fehérítőt tartották.

Az újabb felvételeken már az is látszott, hogy a nő egy kisebb edénybe öntött a fehérítőből, majd a kávéfőzőbe öntötte. Ezután a rendőrök már őrizetbe vették Melody Feliciano Johnsont, házkutatást tartottak és megállapították, hogy a kávéfőzőben vegyszerszagú folyadék van.

A gyilkossági kísérlettel vádolt nőre magas óvadékot állapítottak meg, mert családja a Fülöp-szigeteken él és háza is van ott, ezért szökésétől lehet tartani. A bűnösségét nem ismerte be.

Nyitókép: iStock / Getty Images Plus

#Külföld#mérgezés#fehérítő#kávéfőző#arizona#amerikai egyesült államok

Címlapról ajánljuk