Külföld

Esernyővel támadt ismerősére, megharapta pasija péniszét, aztán mindenki láttára szexelni kezdett vele a strandon a tinédzser, miközben folyamatosan vigyorgott

rtl.hurtl.hu

2023. július 25. 17:35

A páros mindkét tagját letartóztatták a rendőrök.

Letartóztattak Floridában egy fiatal párost, miután egy strandon mindenki szeme láttára szexelni kezdtek, írja a Daily Star. A pár azután esett egymásnak, hogy a lány megtámadta egyik ismerősét egy fém esernyővel. A szemtanúk beszámolói szerint a nő eközben folyamatosan vigyorgott.

A híradások szerint több kisgyerekes családnak is végig kellett néznie az aktust, amely során a strandőrök értesítették a rendőrséget. Egyikük arról számolt be, hogy a pár nagyjából 15 percen keresztül szexelt az ő őrhelye mellett.

A pár azután hagyta el a strandot, hogy rájuk szólt az egyik strandőr. Egy közeli lépcsőnél kapták el őket a rendőrök, ahol még mindig meztelenül üldögéltek. A rendőrségi vallomásokból kiderült az is, hogy szexpartnere valójában nem a barátja, csupán pornót szoktak forgatni közösen. A férfi arra panaszkodott, hogy a nő korábban megharapta a péniszét, és megütötte a fején.

Nyitókép: Daytona Beach Police

#Külföld#florida#szex#tengerpart#pár#támadás#pénisz#harapás

Címlapról ajánljuk