Külföld

„Azt a k*rva, látod mekkorák?” – a férfiak és a nők is szörnyen bánnak a modellel kebelmérete miatt

rtl.hurtl.hu

2023. július 14. 10:03

Fiatalabb korában a megjelenésével már közúti balesetet okozott.

Karla Jamesnek, a 34 éves angol OnlyFans tartalomgyártónak igencsak megnehezítik a mellei az életét, azonban már megtanulta kezelni az illetlen tekinteteket. Karla a Daily Starnak mesélte el, hogy 40N-es méretű mellei milyen reakciókat váltanak ki a járókelőkból:

Gyakran bámulnak meg, és amikor észrevesznek, akkor az egyik ember megbökdösi a másikat, és hallom, ahogy azt mondják: »Azt a k*rva, látod mekkorák?«

– meséli Karla. Állítása szerint az évek alatt már megszokta az illetlen megjegyzéseket, és megtanulta, hogyan kell figyelmen kívül hagyni az éretlen viselkedést és továbbmenni. Bár szerinte sokan karótnyeltnek gondolják emiatt, sokkal jobban szeretné, ha udvariasan közelítenék meg a kérdéseikkel.

Karla hozzátette, hogy fiatalabb korában a megjelenésével már közúti balesetet okozott, számára a legrosszabb élmény mégis az, amikor bemegy egy bárba. Olyankor a férfiak bámulni kezdik, még akkor is, ha a barátnőikkel vannak, amit a nők nem néznek jó szemmel:

Úgy néznek rám, mintha én lennék a legnagyobb ellenségük, és még inkább rátapadnak a párjaikra 

– részletezte Karla, és elmondta, hogy nem érti ezt a fajta női viselkedést, és az is zavarja, amikor a nők összesúgnak a háta mögött.

Karla elárulta, hogy sokan könnyűvérűnek gondolják az OnlyFans-es munkája miatt, azonban ez nem is lehetne távolabb az igazságtól, mert a valóságban nagyon nehezen enged közel magához új embereket, mert sok csalódás érte korábban. Kevés barátja van, de ők mindenben támogatják, valamit a családja sem nézi rossz szemmel, amit csinál, sőt az anyukája a legnagyobb támogatója.

Karla az Instagram oldalán is sok képet oszt meg:

#Külföld#mell#méret#bámulás#OnlyFans#melltartó

Címlapról ajánljuk