Külföld

Fordulat: Britney Spears magát verte fejbe, és nem kevertek le neki pofont

rtl.hurtl.hu

2023. július 8. 19:41

Legalábbis ezt mondja a Las Vegas-i rendőrség. Nem emelnek vádat a videón szereplő biztonsági őr ellen.

Mint arról beszámoltunk, Britney Spears nemrég azt állította, hogy arcon ütötte egy biztonsági őr, amikor gratulálni szeretett volna az amerikai San Antonio Spurs kosárlabdacsapat francia játékosának.

Az eset szerda este történt egy Las Vegas-i hotel éttermében, ahol az énekesnő megpillantotta Victor Wembanyamát, a 19 éves szársportolót. Spears úgy döntött, odamegy hozzá, és gratulál neki a sikeréhez, ezért megkocogtatta a vállát, hátha észreveszi.

Az NBA-s játékos biztonsági őre ekkor állítólag olyan erősen csapta arcon Spearst, hogy leverte a szemüvegét, ő pedig majdnem a földre esett. Az eset után Wembanyama egy helyi riporternek arról beszélt, hogy nem látta, pontosan mi történt, csak annyit tud, hogy a biztonságiak eltessékelték a 41 éves, világhírű énekesnőt. Hozzátette, Spears nem a vállát kocogtatta meg, hanem hátulról próbálta megragadni őt. 

A Las Vegas-i rendőrség most azt állítja, hogy Britney Spears ütötte magát arcon véletlenül, amikor a keze összeakadt a biztonsági őr kezével, írja a BBC.

Victor Wembanyama őre ellen nem emelnek vádat – tették hozzá. 


Spears azt mondta, hogy a férfi „hátba vágta”, és „traumatikus élménynek” nevezte az esetet. Ám az interneten közzétett videó a rendőrségi jelentést látszik megerősíteni. 

A nyomozást összefoglaló jelentés egy példánya, amely a BBC birtokába jutott, így szól: 

A nyomozókkal együtt átnéztük az eseményről készült biztonsági felvételeket, amelyeken látható, hogy Britney a Spurs játékosának a vállára akart koppintani. Amikor megérintette a játékost, a biztonsági őr anélkül, hogy odanézett volna, ellökte a kezét a játékosról, aminek következtében Britney keze arcon ütötte magát.

Nyitókép: TMZ

#Külföld#britney spears#ütés#Videó#las vegas#biztonsági őr

Címlapról ajánljuk