Külföld

Most épp az van, hogy lehet, hogy el sem tűnt a 8 év után előkerült fiú, vagy szexrabszolgaként tartották fogva

rtl.hurtl.hu

2023. július 7. 7:09

Egy polgárjogi aktivista még tovább emelte a tétet, azt állítja az anyja szexuálisan zaklatta a most 25 éves férfit, aki a rendőrség szerint 8 évvel ezelőtt eltűnésének másnapján hazament. 

Rudy Farias nem nyolc évre tűnt el hanem csak egy napra – közölte csütörtökön a houstoni rendőrség. 

Fariasnak elméletileg 2015-ben veszett nyoma és nemrég találták meg. A család szerint a fiút utoljára akkor látták, amikor elment megsétáltatni kutyáit Houstonban 2015 márciusában – a kutyákra később ráleltek. A fiatal múlt csütörtök este került elő, miután a rendőrséget egy templom előtt földön fekvő férfi miatt értesítették.

Az eltűnést most cáfolta a rendőrség a Ladbible szerint. Christopher Zamor hadnagy azt mondta a sajtótájékoztatón, hogy beszéltek Rudy Fariassal és nem tűnt el nyolc éve, hanem az anyja hamis neveket és születési dátumokat használva félrevezette a rendőröket. Korábban már a szomszédok is arról beszéltek, hogy a fiú nem tűnt el, ők is gyakran látták, átjárt hozzájuk.

Hogy a sztori még különösebb legyen, Quanell X polgárjogi aktivista azzal állt a sajtó elé, hogy Rudy Fariast az anyja „szexrabszolgaként” tarthatta fogva és arra kényszerítette a fiát, hogy „férjeként” éljen mellette. Miután belefáradt a bántalmazásba, elmenekült, ekkor találták meg a templom előtt.

A New York Post szerint Quanell X részt vett azon a beszélgetésen, amelyen Farias, az anyja és a houstoni nyomozók között zajlott le. Miután kettesben maradt Rudyval az aktivista, akkor beszélt erről a fiú – legalábbis ezt állítja Quanell X. Arról is beszélt, hogy szerinte a rendőrség látszatnyomozást folytat az ügyben.

Nyitókép: Rudy Farias – Fotó: Facebook.

#Külföld#rudy farias#eltűnt#szexuális#zaklatás#quanell x#bántalmazás#rendőrség#houston

Címlapról ajánljuk