Külföld

Megverte volt barátnőjét a féltékeny férfi, ágyékon lőtték, meghalt

rtl.hurtl.hu

2023. július 6. 14:20

A férfi összeveszett volt barátnőjével, akinek megjelent egy tengerészgyalogos barátja is.

Meghalt egy férfi Thaiföldön, aki komoly veszekedésbe keveredett volt barátnőjével, és annak tengerészgyalogos jóbarátjával. A nőt meg is verte, miután rálőtt autójára. A férfi nem volt hajlandó elfogadni, hogy a nő elhagyta: a veszekedés odáig durvult, hogy a tengerész meglőtte őt ágyékán és hasán.

Az áldozat később a kórházban halt meg a Thaiger szerint. A helyszínre a rendőrök és a mentők is sietve érkeztek, ám nem tudták megmenteni a 38 éves férfi életét. A tettest, a thaiföldi haditengerészet 48 éves tagját a helyszínen letartóztatták. A pisztolyt, ami eredetileg az áldozaté volt, elkobozták.

A nő azt mondta, hogy azért kérte a tengerészgyalogos segítségét, mert korábban exbarátja megfenyegette. Az incidens a nő háza körül történt, ahová az áldozat egy barátjával érkezett. Mielőtt megérkezett a tengerészgyalogos, a volt barát több lövést is leadott a nő autójára, majd kiráncigálta belőle őt, és megverte. Egyelőre nem biztos, hogy vádat emelnek gyilkosság miatt a tengerészgyalogos ellen.

Nyitókép: Facebook /  ข่าวอุบัติเหตุ 77 จังหวัด

#Külföld#pénisz#lövés#volt barátnő#thaiföld#tengerészgyalogos#féltékeny

Címlapról ajánljuk