Külföld

Elkötött egy targoncát a marylandi férfi, összebarmolt egy autót, majd elütött és megölt egy nőt

rtl.hurtl.hu

2023. július 4. 17:23

A targoncás ámokfutónak számos vádpontért kell felelnie, a legsúlyosabb az autójában alvó nő megölése.

Letartóztattak egy húszéves férfit Maryland államban, mert elkötött egy targoncát egy lakberendezési áruházból, majd nekihajtott egy autónak a parkolóban. A kocsiban egy nő aludt, akit elütött és megölt, míg menekülni próbált.

Az ABC szerint a férfit gyilkossággal, bántalmazással, lopással, és még egy sor bűnténnyel vádolják az eset miatt. Bryce Caleb Timothy Brown éjfél körül tört be az üzletbe, majd a hátsó kaput összetörve hajtott ki a targoncával. Ezután ütötte el az autót, amelyben a nő aludt.

Az áldozat erre felriadt, elhagyta az autót, majd megpróbált elszaladni a helyszínről. A férfi a nyomába eredt, és elgázolta a targoncával, majd ellopta az autóját, és elmenekült. A 73 éves nőt a kiérkező hatóságok holtan találták a targonca alatt.

A rendőrség szerint a gyilkos nem ismerte az áldozatot, és egyelőre nem tiszta, miért ölte meg. Az autóját később a gyilkos háza előtt találtak meg, akit rögtön őrizetbe vettek, és jelenleg is fogva tartják, óvadék kiírása nélkül.

Korábban Portland városában is történt hasonló eset: itt egy férfi ellopott egy targoncát, majd mániákusan kacagva kergette vele a járókelőket a városban. Ezen eset során szerencsére senki sem halt meg.

Nyitókép: Unsplash

#Külföld#Maryland#targonca#autó#megöl#lopás

Címlapról ajánljuk