Külföld

Erotikus üzeneteket váltott a pappal az apáca, száműzték a kolostorból, most egymillió dollárért perel

rtl.hurtl.hu

2023. június 30. 19:47

Az apáca most 1 millió dolláros rágalmazási pert indított az őt elbocsátó és megbélyegző püspök ellen, mert állítása szerint megsértette a magánéletét, amikor a vizsgálódásai során lefoglalta a mobilját.

Száműztek egy amerikai kolostorból egy apácát, miután bevallotta, hogy erotikus beszélgetést folytatott egy pappal. Állítása szerint nem szegte meg a cölibátust, mert a románcuk sosem jutott el a szexig, vagy a tágabb értelemben vett testi kapcsolatig – írja a DailyStar.

A 43 éves, Teresa Agnes Gerlach nevű texasi apácát egyházi bíróság elé rángatta a püspök, miután kiderült: szexuális töltetű csevegést folytatott egy Montana állambeli pappal (szextingelt), és a püspök szerint a szüzességi fogadalmát is megszegte.

A kerekesszékes, egészségi problémákkal küzdő apáca elismerte a bírósági meghallgatáson, hogy pajzán telefonbeszélgetést folytatott a pappal, ugyanakkor azt állította, hogy nem szegett meg semmiféle esküt, mert a kapcsolatuk soha nem jutott el a „fizikai” intimitásig.

A történetben van egy csavar is: az apáca most 1 millió dolláros rágalmazási pert indított az őt elbocsátó és megbélyegző püspök ellen, mert állítása szerint megsértette a magánéletét, amikor a vizsgálat során lefoglalta a mobilját. A püspök tagadja a vádakat, és drogügyletekkel gyanúsítja az apáca kolostorát.

Nyitókép (illusztráció): Getty Images 

#Külföld#apáca#szexting#püspök#texas#cölibátus

Címlapról ajánljuk