Külföld

Agyonlőtte a pénztáros a négygyerekes családanyát, mert megpróbált ellopni egy salátát

rtl.hurtl.hu

2023. június 29. 7:00

A nevadai nő a barátnőjének vitte volna a salátát, de nem maradt már elég pénzük, hogy kifizessék.

Nevadában egy négygyerekes anyukát agyonlőtt egy kisboltban egy pénztáros, miután állítólag ellopott egy salátát. A családtagok szerint ha így is történt, akkor az azért volt, mert az anyának arra már nem maradt pénze. A 35 éves nevadai Mallory Angel Armijót június 23-án 12 óra 16 perckor érte lövés. Az incidens nem messze történt a környékbeli Sunrise Kórháztól, az anyát ide szállították a lőtt sebbel, de később belehalt a sérülésbe.

A nővére, Rachel Wright egy interjúban elmondta, testvére a salátát a barátnőjének lopta, és azért vetemedett erre, mert nem maradt pénze kifizetni. Mallory és a pénztáros veszekedni kezdett az üzlet előtt. Dulakodás tört ki, amikor is mindketten a földre kerültek. Végül szabadulni tudott az őt megállítani igyekvő eladótól, aki ezután, menekülés közben lőtt rá a nőre.

Rachel azt mondta, hogy a testvérét háromszor lőtték hátba.

Az áldozat testvére szerint nem szép dolog lopni, de Mallory nem érdemelte meg a halált. „Négygyermekes anyuka, és nagyon jó ember volt, érthetetlen, ez hogyan történhetett meg, még mindig sokkos állapotban vagyok” – mondta Rachel, aki szerint az eladóval már korábban is voltak gondok.

Voltak már korábbról is ügyei, egyszer forró vizet öntött rá valakire, megvert egy nőt a parkolóban, és ezekkel az ügyekkel a hatóságok is tisztában vannak.

Az áldozat családja és barátai június 26-án, hétfőn este virrasztást tartottak a lövöldözés helyszínén. A Daily Star cikke szerint Mallory gyerekeire most Rachel fog vigyázni. „Boldog, szerető lélek volt. Soha nem tartott haragot. Mindig megbocsátott az embereknek” – mondták a megemlékezésen a négy gyereket hátrahagyó édesanyáról.

A Las Vegas-i rendőrség közölte, hogy az eset részleteit a saját nyomozóik és a Clark megyei körzeti ügyészség vizsgálja.

Nyitókép: illusztráció / Pexels

#Külföld#saláta#Nevada#usa#agyonlőtte#anyuka#mallory angel armijo

Címlapról ajánljuk