Külföld

Felkavaró videón, ahogy két kamaszlány brutálisan megver egy harmadikat

rtl.hurtl.hu

2023. június 28. 11:32

A haját tépték, a földre lökték, majd kíméletlenül rugdosták és fejére tapostak. A rendőrség vizsgálja az esetet. 

Nyomozást indított az angliai Leicestershire rendőrsége egy, a közösségi oldalakon terjedő videó alapján, amin azt lehet látni, ahogy két kamaszlány kíméletlenül megver egy harmadikat – írta a brit sajtó. A felvétel szombaton készült Ashby-de-la-Zouch városában, egy parkban.

A lány megveréséről készült videót mostohatestvére osztotta meg a Twitter-oldalán. A férfi a Daily Mailnek nyilatkozva elmondta, hogy testévre több sérülést is szenvedett a fején és a kezén, valamint zúzódások és vágások borítják a hátát, karját, lábát, térdét, vállát és az oldalát. Az esetet többen is látták, de senki sem lépett közbe.


A férfi hozzátette, hogy a lány azóta fél kimenni az utcára, és támadói a verés után is fenyegető üzeneteket küldtek neki.

A helyi rendőrség közölte, hogy tudnak a felvételről, és megkezdték a nyomozást az ügyben. beszélni fognak minden érintettel.

A magyar tinédzserek körében sem ritka a hasonló, videóra vett bántalmazás. A legutóbbi, szekszárdi lakótelepen történt esetről készített sokkoló riportjában az RTL Híradó összeszedte az utóbbi időben történt bántalmazásokat is. Csak erős idegzetűeknek!

 

Nyitókép: Twitter

#Külföld#verés#verekedés#kamaszlányok#Videó#bántalmazás

Címlapról ajánljuk