Külföld

Könnyek közt búcsúzott Elton John Angliától

rtl.hurtl.hu

2023. június 26. 9:56

A 76 éves legenda öt éve kezdte meg utolsó fellépéssorozatát, a Glastonbury Fesztiválon megtartott búcsúkoncertjén könnyeit törölgette, annyira elérzékenyült. 

„Ez egy nagyon különleges és érzelmes este számomra, mert lehet, hogy ez lesz az utolsó fellépésem Angliában, szóval jobban teszem, ha jól játszom” – mondta a közönségnek Elton John a Glastonbury Fesztiválon, a világhírű énekes búcsúturnéjának utolsó brit állomásán.

A Rocketman 2018-ban kezdte meg utolsó fellépéssorozatát, és idén fejezi be. A Farewell Yellow Brick Road (Isten veled, sárga téglás út) brit szakasza kilenc londoni fellépés után a Glastonbury Fesztiválon ért véget, és vélhetően ez volt az utolsó alkalom, hogy Angliában zenélt.

Ez egy hihetetlen utazás volt, soha nem foglak elfelejteni titeket, a fejemben, a szívemben és a lelkemben vagytok, csodálatosak voltatok

– mondta a 76 éves énekes a színpadon.

Elton hatalmas közönség előtt lépett fel, rengetegen vettek fel jelmezt is, amit Elton meg is köszönt nekik, és elmondta, hogy nagyon hálás a rajongók 52 évnyi támogatásáért. Az énekes a tragikus hirtelenséggel elhunyt George Michaelről is megemlékezett 60. születésnapja alkalmából, aki közeli barátja volt.

A tiszteletére eljátszotta a „Don't Let the Sun Go Down on Me” című közös dalukat, közben pedig könnyeivel küszködött, annyira elérzékenyült. A koncertet a Rocketman bővített változata és egy tűzijáték zárta – írja a Sky News.

Nyitókép: Joseph Okpako / WireImage via Getty Images

#Külföld#elton john#búcsúkoncert#glastonbury fesztivál

Címlapról ajánljuk