Külföld

Brutálisan kiakadtak a szülők, anális szexről és maszturbálásról tanítanák a 12 éveseket

rtl.hurtl.hu

2023. június 20. 11:21

Radikális oktatóanyag jutott egy lap birtokába.

A Daily Mail birtokába jutottak olyan oktatóanyagok, amelyek által kisiskolásokat oktatának anális szexről, maszturbálásról és egyéb örömszerzési módokról. A szülők rendkívül felháborodtak a tervezeten, amely házifeladatként többek között azt adná a diákoknak, hogy próbálják ki otthon az önkielégítést. A legtöbb szülő szerint a gond az, hogy az említett anyagot még a kamaszkor előtt adnák le, ami véleményük szerint túl korai.

Sokan azt is nehezményezik, hogy az új tananyagban „tudományosan hamis állításokat mutatnak be a biológiai nemeket illetően”. A kritizálók úgy gondolják, hogy a nemek rugalmasságáról szóló részek összezavarják a gyerekeket. Matthew Goodwin a Kenti Egyetem professzora a lapnak elmondta, hogy a brit iskolák követik amerikai vonalat és „kiteszik a gyerekeket radikális politikai hitrendszereknek, mint a nemi identitáselmélet”.

A lap által közölt anyagokat itt lehet megnézni, a vizualizációkon többek között maszturbáló fiatalok láthatók, de például vannak oktató jelleggel testrészbemutatók és leírás is az orgazmushoz.

Nyitókép: illusztráció / Pexels

#Külföld#szex#oktatás#anális szex#maszturbáció#egyesült királyság

Címlapról ajánljuk