Külföld

Átmászott a menhely falán a kutya, hogy legjobb barátjával legyen

rtl.hurtl.hu

2023. június 8. 10:08

Az amerikai menhely dolgozói nem hittek a szemüknek, amikor megnézték a biztonsági kamerák felvételeit. 

Nem nagyon érették az amerikai Minneapolis város egyik menhelyének dolgozói, hogy mi történt, amikor az egyik kennelben nem egy, hanem két pitbull köszöntötte őket, amikor körbesétáltak a helyen. Aztán megnézték a biztosági kamera felvételeit, és azon látható volt, hogy mi történt: az egyik kutya fogta magát, és megmászta a kettőjüket elválasztó betonfalat, és áthuppant a barátjához.

Újra néztük a videót, és majd meghaltam. Igazán csodálatos volt – mondta el a minneapolisi állatvédelmi hatóságok menhelyének egyik dolgozója a CBS amerikai televíziónak. A beszámoló szerint a két eb – Brenda és Linda – egyszerre került be kóbor kutyaként a menhelyre két héttel korábban, és hamar elválaszthatatlanok lettek.

A menhely dolgozói elmondták, hogy szeretnék elérni, hogy a két kutyát együtt adják örökbe, bár tudják, hogy „ez nem lesz könnyű feladat”. Végül mégsem tartott olyan sokáig. Miután a róluk készült videó terjedni kezdett, már jelentkezett is egy örökbefogadó, aki hajlandó volt mindkét szukát magához vennie.


Nyitókép: YouTube/WUSA9

 

#Külföld#kutya#menhely#fal#barát#mászás#minneapolis#egyesült államok

Címlapról ajánljuk