Vallásos családja kitagadta, amikor napvilágot láttak szexi képei, most milliomosként élMondanunk sem kell, Onlyfans oldalt indított.
Külföld

Vallásos családja kitagadta, amikor napvilágot láttak szexi képei, most milliomosként él

rtl.hurtl.hu

2023. június 6. 14:27

Mondanunk sem kell, Onlyfans oldalt indított.

A 21 éves utah-i származású Sava Schlutz még 19 éves korában került nehéz helyzetbe, amikor napvilágot láttak meglehetősen intim képei. A lány az egyetem mellett modellkedett, azonban egy olyan emberben bízott meg, akiben nem kellett volna, és kiszivárogtak az intim fotói – írja a Sun.

Sava képeit egy hamis Onlyfans oldalon kezdte el árulni a csaló:

Senkinek sem lett volna szabad látnia azokat a képeket, aztán egyszer csak felrobbant a közösségi média oldalam és ő elkezdett pénzt keresni azokon a képeken, ahol látták a mellkasom

– mesélte a lány.

A képeket több fórumra is publikálták, és Sava nagyapja is észrevette őket, majd elmondta a lány családjának. A hírek gyorsan terjedtek, és hamarosan már az egész város tudott a lány képeiről. Sava úgy döntött, hogy a saját kezébe veszi az irányítást, és elindította a saját Onlyfans oldalát: 

Úgy voltam vele, hogy ha valaki ki fog használni, akkor akár át is vehetem az irányítást és én magam is profitálhatok a saját képeimből.


Sava most 160 ezer fontot, azaz közel 70 millió forintot keres havonta, azonban a luxuséletnek ára van: a családja abszolút elítéli a foglalkozását.

A családom reakciója sokkolt, egy hónapra még ki is tagadtak, amikor megtudták, én pedig elköltöztem otthonról

– mesélte Sava, akinek még most sem rendeződött teljesen a viszonya a családjával, a fiútestvére teljesen megszakította vele a kapcsolatot.

A lány bevallotta, hogy sok őrült rajongója is van, többek között egy arab olajmágnás is folyamatosan zaklatta, és több oldalát is eltávolíttatta. Sava az Instagram oldalán is nagyon népszerű:


Nyitókép: miljko / Getty Images

#Külföld#OnlyFans#fotók#vallás#család

Címlapról ajánljuk