Külföld

Kiakadt az OnlyFans pornósa, mert a rajongói szerint vicces, hogy eltörte a gerincét

rtl.hurtl.hu

2023. június 6. 7:11

Adriana Chechik OnlyFans-modell szerint viszont ez egy cseppet sem humoros, nagy fájdalmai vannak, és arra kérte a követőit, hogy fejezzék be a viccelődést.

Adriana Chechiknek több mint 4 millió követője van Instagramon, most mégis alaposan kiosztotta őket – szúrta ki a brit bulvár fenegyereke, a Daily Star. Az OnlyFans-modell, aki pornós és gamer is egyben korábban eltörte a gerincét, miután beugrott egy segély labdamedencébe, amiben kis habszivacsok voltak. Egy hajszálon múlt csak, hogy ne bénuljon le örökre, és még most is hatalmas fájdalmak gyötrik.

Rajongói azonban viccesnek tartják mindezt, ami miatt, érthető okokból meglehetősen indulatosan kelt ki Chechik magából.

Abbahagyhatnánk a viccelődést a hátammal kapcsolatban? Annyi meggondolatlan kommentet kapok, hogy a pornó, vagy a fiúk tették tönkre a hátamat

– fakadt ki Chechik.

Miután megsérültem, az első hónapban öngyilkos gondolataim voltak, segítséget kellett kérnem

– avatta be követőit a posztban Chechik, aki kikapcsolta a hozzászólás lehetőségét, nehogy a kérése alatt is azon röhögjenek egyesek, hogy eltört a gerince.

Ha ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123-as ingyenes lelki elsősegély-számot!

Nyitókép: Ethan Miller / Getty Images

#Külföld#OnlyFans#adriana chechik#gerinc#törés#labda#medence

Címlapról ajánljuk