Külföld

Videón a pucér orosz Tarzan, amint erkélyeken ugrál

rtl.hurtl.hu

2023. június 3. 11:55

A huszonéves férfi meztelenül próbált menekülni, de végül lapáttal és bottal felfegyverkezett emberek verték meg. 

Letartóztattak egy 29 éves férfit az oroszországi Lipeck városában, miután anyaszült meztelenül próbált menekülni egy ötödik emeleti erkélyről kimászva egy épület erkélyein ugrálva – jelentette a helyi sajtó. Az esetről videó készült, ami villámgyorsan terjedt az orosz közösségi oldalakon.

A felvételeken látni, ahogy a meztelen férfi megjelenik egy ötödik emeleti erkélyen, majd utána egy szintén pucér nő, akivel látszólag veszekednek, majd a férfi a korláton átmászva menekülni kezd. Leereszkedik az alatta lévő erkélyre, ahol bemegy a nyitott ajtón keresztül az ottani lakásba.

Később már alsónadrágban látható, ahogy egy légkondikészülék kültéri egységén állva egy ablakot rugdos, miközben alatt rendőrök és szomszédok állnak, rá várva. A férfi végül nem jutott be az ablakon: mielőtt be tudta volna törni az ablakot, a légkondi leszakadt, ő pedig leesett, egyenesen a rá váró férfiak, köztük rendőrök karjaiba.

Ekkor dulakodást tört ki, ahogy megpróbálták elfogni. A videón látni, hogy az egyik lakó egy lapáttal, a másik pedig egy bottal üti.


A RIA Novosztyi orosz hírügynökség beszámolója szerint a rendőrök azután vonultak ki az épülethez a tűzoltókkal együtt, miután bejelentés érkezett arról, hogy az erkélyen egy meztelen férfi és egy szintén meztelen nő veszekedik. A hatóságok közlése szerint a férfi üvöltözött és fenyegetőzött, és illetlenül viselkedett, majd a férfit elfogták, és átadták az orvosoknak, mert orvosi segítségre volt szüksége. Azt nem közölték, hogy miért.

A május 31-én történt eset után mentek a találgatások, hogy mi vezérelte a közösségi oldalakon csak Tarzan néven emlegetett férfi tettét. Felmerült, hogy esetleg rajtakapott szerető volt, vagy részeg, esetleg drog hatása alatt lehetett.

A RIA Novosztyi beszámolója szerint az utóbbi történhetett. A hírügynökségnek a helyi hatóságok elmondták, hogy a 29 éves, külföldi férfi egy 27 éves, szintén külföldi nővel, valamint a nő két kislányával élt együtt a lakásban. A nőt a kábítószerellenes törvények megsértése miatt vették őrizetbe, a nyolc és kilenc éves gyermekeit pedig állami felügyelet alá helyzeték. A férfi pénteken még mindig kórházban volt, ellene egyelőre nem emeltek vádat.

Nyitókép: vk

#Külföld#oroszország#meztelen#pucér#erkély

Címlapról ajánljuk