Külföld

Elképesztő videót posztolt egy újdonsült anyuka, az újszülöttje két naposan kúszni kezdett

rtl.hurtl.hu

2023. június 1. 12:45

A kislány még csak három hónapos, de a szülei szerint hamarosan elkezd járni is.

A pennsylvaniai Samantha Mitchell még haza sem tért a kórházból, amikor a csak két és fél napos újszülött kislánya több hónapos babákat meghazudtoló dolgot tett: elkezdett kúszni. Samantha először nem hitt a szemének, és biztos volt benne, hogy mások sem hisznek majd neki, így le is videózta a történteket – írja a Daily Mail:


Samantha TikTok videójában hallatszik, hogy ő és a szintén a szobában tartózkodó anyukája teljesen ledöbbentek, amikor látták, hogy a kis Nyilah Daise felemelte a fejét, és kúszni próbált. Samantha sosem látott még ilyet ezért az anyukáját kérdezte, hogy normális-e, amit lát, mire az anyukája azt felelte, hogy nem az, és három naposan még nem kellene ilyen erősnek lennie az újszülöttnek.

Ez történik, amikor túl sok időt töltesz anyu pocakjában

– mondta viccesen Samantha arra célozva, hogy a kislánya 43 hétre született. A statisztikák szerint a kisbabák átlagosan 9 hónapos koruk körül kezdenek el kúszni, így valóban figyelemre méltó Samantha lányának tette.

A közösségi médiában sokan azzal magyarázták az esetet, hogy ez csak egy reflex, ami lehetővé teszi a babák számára, hogy táplálékot szerezzenek, és nagyjából 6 hetes korban el is tűnik ez a képesség, de a kis Nyilah Daise fejlődése azóta is töretlen. Az anyukája elmesélte, hogy most három hónapos, de segítséggel már állni is tud, és szerintük hamarosan járni is elkezd.

Nagyon nagy súlyt rak a lábaira. Mi nem próbáljuk felállítani, egyszerűen csak nem hajlandó behajlítani a térdeit és leülni. Magától még nem tud állni, de mindig belénk kapaszkodik és mindig megpróbál magától is felállni

– mesélte az anyuka, és hozzátette, hogy a kislánya 18 napos volt, amikor a hasáról átfordult a hátára és másfél hónaposan próbált meg először beszélni.

Mindig mondjuk neki, hogy szeretjük, és olyan, mintha megpróbálná megismételni. El sem hittük először. Inkább gagyogás volt, de az biztos, hogy minket próbált meg utánozni

– tette hozzá Samantha.

Nyitókép: StockPlanets / Getty Images

#Külföld#újszülött#kisbaba#kúszás#születés#Videó#sokk#hihetetlen

Címlapról ajánljuk