Külföld

Kinevette a volt rendőr péniszét a szeretője, ezért megölte a nőt

rtl.hurtl.hu

2023. június 1. 19:52

A háromgyermekes anyuka gyilkosát börtönbüntetésre ítélték.

Megölte Jason Cunningham 48 éves exrendőr szeretőjét, a 37 éves háromgyerekes anyukát, Nicole Harringtont az amerikai Georgia államban, írja a Daily Star a bírósági tárgyalásról szóló hírek alapján. A férfi életfogytiglani börtönbüntetést kapott, legkorábban 35 év múlva szabadulhat.

A vádlott feleségét csalta a nővel, akinek vele kívül még egy másik férfival is viszonya volt. A férfi azt állította, hogy 2020 júniusában azért szervezett találkozót egy garázsba a nővel, hogy véget vessen az afférnak, ám a beszélgetés később veszekedéssé fajult.

A nő egy ponton azt mondta a férfinak, hogy „Legalább Maui [a másik szeretője] pénisze nagy”. Erre annyira elborult a férfi agya, hogy rátámadt a nőre, és lelőtte az este folyamán, ahogy az épp egy liftbe sétált be. A holttestet csak másnap találták meg.

A volt rendőrt egy nyolcórás patthelyzet után tudták letartóztatni a rendőrök, miután egy szomszédja tudtukra adta a férfi címét. Cunningham a bíróságon bűnösnek vallotta magát. Sírt, amikor felolvasták az ítéletet, és azt mondta, hogy ő „nem egy szörnyeteg”. Az áldozat családjától is bocsánatot kért.

#Külföld#pénisz#méret#szerető#rendőr#gyilkosság

Címlapról ajánljuk