Külföld

Pénzt kért diákja a tanárnőtől, aki meztelen képeket küldött neki

rtl.hurtl.hu

2023. május 31. 8:28

A pennsylvaniai pedagógus börtönbe került.

Két diákjának is meztelen képeket küldött egy 37 éves tanárnő Pennsylvaniában. Megan Carlisle egy elizabethtown-i középiskolában dolgozott, ahol április 28-án egy 15 éves fiút felvett autójával, majd egy parkolóban szexuális tevékenységet folytatott vele.

A Daily Star azt írja, hogy a fiú a tanúvallomása szerint ennivalóra kért pénzt a tanárnőtől, amit meg is kapott tőle. Egy nappal később sms-t írt neki, hogy szüksége van vape pod-okra, amit Carlisle ugyancsak megvett neki. A fiú a rendőröknek azt mondta, hogy a tanárnő ezután számos szexuális tartalmú üzenetet, fotót és videót küldött neki és egy 16 éves barátjának.

A tanárnő ugyan Snapchaten üzengetett a diákoknak, ahonnan egy idő után törlődnek az üzenetek, a 16 éves fiú azonban lementette ezeket a telefonjára, amelyek később bizonyítékként szolgáltak a rendőrségi eljárásban.

Carlisle-t egyebek mellett visszaéléssel, szexuális erőszakkal, szexuális tartalmú anyagok kiskorúnak való átadásával vádolják, és börtönben van.

Az iskola közölte, hogy a tanárnő már nem áll alkalmazásukban, és mindenben együttműködnek a hatóságokkal. A rendőrség folytatja a nyomozást, úgy gondolják, az ügynek több áldozata is van.

 

#Külföld#tanárnő#amerikai egyesült államok#szexuális erőszak#visszaélés

Címlapról ajánljuk