Külföld

Egy tévés vetélkedőben azzal viccelt, megbánta házasságát, most felesége megölésével vádolják

rtl.hurtl.hu

2023. május 27. 7:19

A háromgyerekes anyukát 14 lövéssel ölte meg valaki. 

Felesége megölése miatt állítottak bíróság elé egy amerikai férfit, aki korábban egy televíziós vetélkedőben azzal viccelt, hogy hiba volt összeházasodnia vele. Tim Bliefnick tagadja az ellene felhozott vádakat, és állítja, ő már holtan találta meg nejét, akivel válófélben voltak – írta az ABC7.

A férfi az egyik legismertebb amerikai tévés vetélkedő, a Family Feud játékosaként arra a kérdésre, hogy „mi volt a legnagyobb hiba, amit az esküvőn elkövetett”, kijelentette: „igent mondtam”.

Az Illinois államban élő férfi a vád szerint februárban gyilkolta meg nejét, akivel a helyi sajtóban megjelent beszámolók szerint „csúnya” válás közepén voltak. A nő testvére elmondta, hogy Becky Bliefnick rettegett férjétől, és az életét féltett tőle.

Holttestét édesapja találta meg abban a házban talált meg, ahol férjétől külön élve lakott. 14 lövéssel ölték meg, miután egy feszítővassal feltörték a lakás ajtaját.

Az ügyészség közölte, hogy Tim Bliefnick a gyilkosság előtt olyan dolgokra keresett rá a telefonján, mint „hogyan kell kinyitni egy ajtót feszítővassal”, illetve „hogyan lehet házilag hangtompítót készíteni”.

A férfi tagadja az ellene felhozott vádakat.

Nyitókép: YouTube/ABC7

#Külföld#gyilkosság#emberölés#válás#házaspár#egyesült államok#tévés vetélkedő

Címlapról ajánljuk