Már másodszor vitték be a rendőrök a tornatanárt, azzal vádolják, hogy kikezdett egy diáklánnyalA 43 éves tanár egy 15 és egy 17 éves diákkal létesített viszonyt.
Külföld

Már másodszor vitték be a rendőrök a tornatanárt, azzal vádolják, hogy kikezdett egy diáklánnyal

rtl.hurtl.hu

2023. május 25. 12:46

A 43 éves tanár egy 15 és egy 17 éves diákkal létesített viszonyt.

Ismét letartóztatták azt a floridai tornatanárt, akit februárban egyszer már azzal gyanúsítottak, hogy szexuális viszonyt folytatott egy 15 éves diákkal. A 43 éves férfit ezúttal azzal gyanúsítják, hogy egy másik tinédzserrel, volt munkahelye diákjával is szexuális visszaélést követett el, írja a New York Post.

Arin Hankerd februári letartóztatása óta több lány is megszólalt, „helytelen viselkedéssel” vádolva a férfit. A tanárt most azzal vádolják, hogy egy 17 éves lányt csalt fel magához, Ormond Beach-i otthonába, ahol orális szexre kényszerítette áldozatát. 

A Daytona Beach News-Journal által megszerzett dokumentumok szerint a volt tanár flörtölő Facebook-üzeneteket küldözgetett a lánynak és erotikus fotókat kért tőle. A lány a Daytona Beach-i Mainland High School tanulója – Hankerd itt volt tornatanár mielőtt munkahelyet váltott és az Atlantic High School-ban kezdett tanítani.

Nyitókép (illusztráció): Getty Images

#Külföld#florida#kiskorú#diák#tornatanár#szexuális visszaélés

Címlapról ajánljuk