Külföld

140 zacskónyi heroint és kokaint tömködött fel fenekébe a díler, a rendőrök türelmesen megvárták, amíg távozott belőle

rtl.hurtl.hu

2023. május 16. 17:02

Feldugta, nem maradt bent.

Összesen 2700 fontnyi drog volt egy 21 éves brit díler beleiben, akit Wales-ben fogtak el a rendőrök. A 21 éves Zak McDonald Wales és Birmingham között intézett drogügyleteket. A hatóságok tisztában voltak vele, hogy áruforgalom zajlik ezen az útvonalon, így különösen nagy figyelmet fordítottak rá.

McDonald épp azért lett gyanús, mert feltűnően sokat utazgatott pont errefelé, rövid idő alatt kilencszer is megfordult. Végül telefonja segítségével akadtak a férfira, aki vonaton szállította az anyagot.

Letartóztatásakor 120 fontot, egy vonatjegyet, és kis mennyiségű kannabiszt találták nála. Azonban a Wales Online szerint sejtették, hogy többről van szó, ezért a rendőrségen röntgenfelvételt akartak készíteni róla.

Ezt a férfi nem engedte, így a hatóságok türelmesen megvárták, hogy a természet végezze dolgát. A férfi hamarosan el is kezdett üríteni, amelynek következtében 68 zacskó heroin és hetven zacskó kokain került elő a beleiből. Végül 28 hónap börtönbüntetésre ítélték, amelynek csak felét kell letöltenie.

Nyitókép: Dyfed-Powys Police

#Külföld#wales#drog#ánusz#kokain#heroin

Címlapról ajánljuk