Külföld

Áramütés miatt halt meg önkielégítés közben, pingponglabdával az ánuszában egy cseh férfi

rtl.hurtl.hu

2023. május 16. 11:59

Pár centire a péniszétől égésnyomok voltak a bőrén.

Pingponglabdával a fenekében halt meg egy 30 éves cseh férfi, akit maszturbáció közben ért halálos áramütés – írta a Daily Mail. Az esetről egy orvosi szaklapban számoltak be a Hradec Králové Egyetemi Kórház orvosai.

A beszámoló szerint a szülei lakásában élő férfi holttestére azután bukkantak rá, hogy a tűzoltók rátörték a hálószobája ajtaját. A tűzoltókat a szülei hívták ki, miután hiába kopogtak a bezárt ajtón, fiuk nem válaszolt.

A férfira – aki egy női fürdőruhát viselt és lábain, testén és nyakán szorosan tekert szíjak voltak – a földön fekve találtak rá. Mellette egy, a konnektorba bedugott masszírozó volt. Mint kiderült, a szerkezet – ami a beszámoló szerint erősen kopott volt a sok használattól – elromlott, és áramot vezetett a testébe, pár centire a péniszétől égésnyomok voltak a bőrén.

A halál okaként véletlen áramütést állapítottak meg a hatóságok. A boncolás után derült csak ki, hogy a férfi végbelében egy „furcsa idegen test” van. Mint kiderült, egy 5,5 centiméteres és egy kilenc centiméter hosszú tárgyat tolt fel magának. Az egyikhez egy pingponglabdát rögzített. A boncolás kiderítette azt is, hogy több belső szerve is sérült.

Nyitókép: Illusztráció. Fotó: Unsplash

#Külföld#áramütés#önkielégítés#csehország#haláleset

Címlapról ajánljuk