Külföld

Egy ápoló összegyűjtötte a haldoklók 5 legfontosabb tanácsát

rtl.hurtl.hu

2023. május 16. 10:39

Családról, munkáról, anyagi javakról.

Egy New Orleans-i ápolónő Hadley Vlahos TikTok videóiban gyakran foglalkozik a munkájával kapcsolatos kérdésekkel, és azt is összegyűjtötte, hogy mik azok a legfontosabb tanácsok, amiket a haldoklóktól hallott az évek során – írja a 24.hu.

@nursehadley I’m asked all the time how I stay so positive. It’s because of everything I’ve learned from my incredible patients. I hope their wisdom and advice can help you on your life journey as well! 🌟 #hospicenurse #advice #regrets ♬ Golden Hour: Piano Version - Andy Morris

 

A Mirror több személyes történetet is felsorolt Hadley pácienseitől, amikben visszatérő motívum volt az idő múlása, és a másoknak való megfelelési vágy. Egy páciense azt kívánta, hogy bárcsak több időt töltött volna a családjával és kevesebbet a munkával, egy másikuk pedig elmondta, hogy sok helyzetben azért nem adta önmagát, mert fél attól, hogy mit fognak mondani róla mások. Egy férfi arról számolt be, hogy mindig is orvos szeretett volna lenni, de sosem vágott bele, mert úgy gondolta, hogy túl sok időbe telne elérni a célját. Az idő elrepült így is úgy is, azonban belőle sosem lett orvos.

Az ápoló szerint fontos, hogy ezek az üzenetek minél több emberhez eljussanak, ezért is használja a közösségi profiljait erre. Hadley szerint ezek a legfontosabb tanácsok, amiket az évek során hallott:

  1. Nem vihetsz semmit magaddal, ha elmész!
  2. Ne várj a tökéletes időpontra, kezdd el most!
  3. Magadért csináld a dolgokat, ne másért!
  4. Tölts kevesebb időt a munkával és többet a családoddal!
  5. Mondd el az embereknek, mennyire szereted őket!


Nyitókép: LPETTET / Getty Images

#Külföld#ápoló#haldokló#tanács#élet#tapasztalat

Címlapról ajánljuk