Külföld

„Az egész testét vér borította” – elkergette a rátámadó cápát egy 13 éves lány

rtl.hurtl.hu

2023. május 13. 12:37

A floridai lány teste teli volt cápaharapásokkal. 

Cápatámadást élt túl egy 13 éves floridai lány, aki az első harapások után küzdeni kezdett a ragadozóval, és végül sikerült elijesztenie – jelentette a helyi sajtó. Ella Reedet a cápa a hasán, karján, a lábán és a kezén harapta meg.

A lány édesanyja a Local10 floridai televíziónak nyilatkozva elmondta:

Teljesen beborította a vér szinte a feje búbjától egészen a lábáig.

A lány ennek ellenére az anyja elmondása szerint teljesen nyugodt volt a támadás után. Ella Reed hozzátette, hogy nem is érezte a fájdalmat, annyira teli volt adrenalinnal a szervezete.

A támadás csütörtökön történt a Florida keleti részén található Fort Pierce tengerpartján. A lány egy barátjával ült a nagyjából derékig érő vízben, amikor éles fájdalmat érzett az oldalánál, ahogy a cápa beleharapott.

A lány ekkor megütötte a cápát, ami arrébb ment, de rögtön utána újra rátámadt. Ekkor eltolta magától, majd segítségért kezdett el kiabálni, a cápa pedig elúszott.

Ella Reedet kórházba szállították, ahol 19 öltéssel varrták össze sérüléseit. A lány a Local10-nek elmondta, büszke a sérüléseire, mert tudja, sokkal rosszabbul is járhatott volna, hozzátéve, hogy a támadás miatt nem kezdett el félni a víztől, és azt tervezi, hogy minél hamarabb újra bemegy a tengerbe.

Nyitókép: YouTube/Local10

#Külföld#cápa#cápatámadás#kislány#florida

Címlapról ajánljuk