Külföld

„Nem tudtam letörölni a mosolyt az arcomról" – 43 évesen, prostituálttal veszítette el a szüzességét a kerekesszékes nő

rtl.hurtl.hu

2023. május 9. 8:05

A mozgáskorlátozott ausztrál nő egy szexmunkással élte át életében először a szeretkezése élményét, és csak ajánlani tudja mindenkinek. 

Nem akartam hazamenni egy fickóval egy bárból, és úgy megtudni, hogyan működik, és sebezhetőnek, feszélyezettnek érezni magam.

Így magyarázta egy ausztrál nő a BBC brit közszolgálati adónak, miért döntött úgy, hogy egy szexmunkással veszíti el szüzességét 43 évesen. A hároméves kora óta kerekesszékben közlekedő nő egy gerincgyulladás miatt bénult le, és mozgáskorlátozottsága miatt nem volt még korábban soha férfival.

Úgy volt vele, hogy egy idő után valószínűleg majd magától megtörténik a dolog, de a koronavírus járvány alatti korlátozások alatt úgy döntött, nem vár tovább. Segítője javaslatára döntött úgy, hogy egy profi segítségét kéri, és az annyira jó élmény volt, hogy mindenki másnak is csak ajánlani tudja, aki hasonló helyzetben van.

A Chayse nevű férfit egy escortszolgáltatás nyújtó oldalon találta meg, ami legálisan működhet Nyugat-Ausztráliában. A szolgáltatás nem volt olcsó. A férfi a BBC-nek elmondta, az óradíja négyszáz ausztrál dollár (90 ezer forint), de 48 órára már több ezer dollárt is fizetni kell neki. Azonban nem csak testi, hanem lelki segítséget is nyújtott Melanie-nak, és randizási tanácsokat is ad a nőnek.

Melanie a BBC-nek elmondta, hogy Chayse-nak köszönhetően jelentősen megnőtt az önbizalma, boldogabb, mint valaha, és azóta már randioldalakon keresi a szerelmet. Annyira hasznos volt, hogy szerinte az államnak pénzt kellene adnia a mozgáskorlátozott embereknek, hogy igénybe tudják venni szexmunkások szolgáltatásait.

Nyitókép: Illusztráció. Fotó: GettyImages

 

#Külföld#szexmunkás#szüzesség#ausztrália

Címlapról ajánljuk