Külföld

Videó: megölte pasija hatéves kislányát a nő, vödörbe rejtette a holttestet, és elásta az anyja kertjében

rtl.hurtl.hu

2023. május 7. 18:30

Csakhogy egy biztonsági kamera lefilmezte, ahogy elindult elrejteni a holttestet.

Letartóztattak egy nőt Louisiana államban, akit gyilkossággal, és az igazságszolgáltatás befolyásolásával vádolnak, írja az NBC. A nő ellen az a vád, hogy megölte pasija hatéves kislányát, egy vödörbe tette a holttestet, amit elásott saját édesanyja kertjében.

A rendőrök kevesebb mint egy órával azután találtak rá a holttestre, miután a lány apja eltűntként jelentette be gyermekét. A halottkém szerint fojtogatás, illetve ütlegelés vezethetett a kislány halálához.

Hannah Landont egy biztonsági kamera is lefilmezte, ahogy egy kocsin húzza maga után a vödröt, amely a kislány maradványait tartalmazta. Ha bűnösnek találják, az állam törvényei szerint akár halálbüntetést is kaphat. A nő nem tett vallomást, és a hírek szerint nem működik együtt a hatóságokkal.

Az NBC úgy tudja, hogy a nőnek korábban is voltak összetűzései a kislány családjával: 2021-ben rendőrt kellett hívni, mert bántalmazta a lány nagynénjét. A kis közösséget, ahol éltek, megrázta a kislány halála. Az iskola, ahova járt, kétnapos rendkívüli szünetet hirdetett, hogy segítsen a diákoknak és a tanároknak túllenni a sokkon.


Nyitókép: YouTube

#Külföld#louisiana#gyilkosság#gyerek#vödör

Címlapról ajánljuk