Külföld

Beköltöztek az új házba, majd kiderült, hogy a falak mögött tíz óriási kígyó tekereg

rtl.hurtl.hu

2023. május 5. 20:59

Az anya sokkot kapott, amikor meglátta, mit fedezett fel a kutyája. 

A kétgyermekes anya, Amber Hall keményen dolgozott, hogy megvehesse az első otthonát a Colorado állambeli Centennialban: a négy hálószobás, két fürdőszobás házat azonban csak rövid ideig élvezhette, ugyanis felfedezett tíz óriási kígyót, amelyek a falakban rejtőzködtek – írja a DailyStar

Hall elmondta, hogy az egyik kutyája észlelte a titkos lakókat: mivel nagyon nézett valamit, a nő is odament, és először azt hitte, hogy valami kis bogár vagy pók mászik ott, de talált a falban két kis lyukat, amin benézve látta, hogy kígyók másznak fel a falon. Hall halálosan bepánikolt. 

Azóta tíz kígyót talált otthon, de a szakemberek még abban sem biztosak, hogy milyen fajtájúak. „Mindenki azt mondja, hogy ezek valamilyen harisnyakígyók. De azt is leszögezik, hogy még sosem láttak ekkora harisnyakígyót” – magyarázta.

Mivel a nő attól tart, hogy máshol is lehetnek kígyók, még nem kezdte el kipakolni a cuccait. „Mint amikor bemászol az ágyba, és a lepedő megérinti a lábadat. Letéped magadról a takarót vagy kiugrasz az ágyból, hogy megbizonyosodj róla, nincs ott semmi” – fogalmazott. 

Egy szakember, aki segített Hallnak a kígyók humánus eltávolításában, arról beszélt, hogy a hatalmas méretük miatt valószínűleg már legalább két éve az ingatlanban élnek.

A kétgyermekes anya eddig 1000 dollárt költött a kígyótlanításra, és arról beszélt, hogy addig nem érzi majd magát jól az otthonában, amíg le nem bontják a falakat, hogy megtalálják a kígyófészket.

Nyitókép: Pixabay

#Külföld#kígyó#fal#új otthon#otthon

Címlapról ajánljuk