Külföld

Agyonlőtte az ismerősét, mert nevetős szmájlival reagált az új profilképére

rtl.hurtl.hu

2023. május 4. 7:39

Előbb a kommentek között, majd élőben is egymásnak feszültek.

Egy 20 éves férfit gyilkossággal vádolnak, miután online összeszólalkozott az egyik ismerősével (majd meg is ölte), aki nevetős szmájlival reagált a facebookos profilképére, írja a Dexerto.

A 20 éves Tanner Watkins (a nyitóképen látható) és a 18 éves Kaleb Ramsey ellen is vádat emeltek, mindkettejüket gyilkossággal gyanúsítják. A rendőrség szerint a konfliktus egy online vitából indult ki, az interneten keringő fotók szerint ebből a konfliktusból lett később lövöldözés, amely során egy 18 éves férfi meghalt, egy szintén 18 éves nő pedig súlyos sérüléseket szenvedett.

Watkins új profilképet töltött fel, amin ő és egy fiatal nő látható. A képre egy nevetős reakció is érkezett, ami úgy feldühítette a férfit, hogy rögtön kommentelt is, arra volt kíváncsi, hogy mégis

mi ilyen vicces?

A bejegyzés alatt összeszólalkozott Watkins és az áldozata, a gyilkossággal gyanúsított férfi az egyik kommentben még egy kis céltáblát is küldött annak, akit később agyonlőtt. A kommentben a férfi egyébként azt írta: készen áll. 


A beszámolók szerint Watkins április 25-én, kedden egy parkban találkozott az áldozattal, hogy összeverekedjenek. A verekedés közben fegyverek is előkerültek, a lövöldözésről több bejelentés is érkezett. 

Az áldozatok személyazonosságát a rendőrök még nem hozták nyilvánosságra, így nem világos, hogy az elhunyt az a személy-e, akivel Watkins a fent említett bejegyzésben vitatkozott vagy csak egy társaságba tartoztak. Kaleb Ramsey egyébként Watkins társa volt, aki elkísérte az előre megbeszélt verekedésre.

Nyitókép: Handout / Scott County Sheriff's Office

#Külföld#tanner watkins#emoji#szmájli#nevető#facebook

Címlapról ajánljuk