Külföld

Hatlövetűvel, hajhúzással fenyegette a macskáját kereső kislányt a texasi meteorológus

rtl.hurtl.hu

2023. május 3. 19:30

Komplett hülyét csinált magából a Facebookon Chris Robbins, azután azzal próbált kibújni alóla, hogy feltörték a fiókját.

Egészen messzire ment az őrületben egy texasi meteorológus, aki a New York Post cikke szerint az alábbi Facebook-bejegyzéssel lepte meg követőit:

Épp becsöngetett hozzám egy gyerek. Srácok, NEM csöngetünk be 2023-ban. Meg van töltve a hatlövetűm. Tartsátok távol a kölykeiteket.

Különösen furcsa ilyet írni azok után, hogy egy 16 éves fiút nemrég azért lőttek le Kansas City-ben, mert egyszerűen rossz helyre csengetett be, és ezt több kommentben jelezték is a meteorológusnak, Chris Robbinsnak, aki ezek után átírta bejegyzését, de ha lehet, még nagyobb idiótát csinált magából.

Az átírt szövegből ugyanis kiderül, hogy egy kislány csöngetett be hozzá, aki az elveszett macskáját kereste, ő viszont letorkolta a gyereket, hogy ha megint becsönget, meg fogja húzni a haját, és azt mondta neki, hogy a sintéreket hívja fel, mert néhány napja látta őket a környéken. Azt is elárulta, hogy a kislány ezután sírva fakadt, de a bejegyzésben az is szerepel, hogy „ha az a kölyök holnap is megnyomja a csengőmet, hívni fogom a rendőrséget”.

A meteorológus szerint ez egy lehetőség volt a kislánynak, hogy tanuljon az esetből, mert egy „kedves zsémbes öregemberrel” találkozott, de mások szerinte bántani fogják.

Évekig követtem az alapos előrejelzései miatt. Sajnos azt hiszem, elment az esze

– írta egy kommentelő. Egy másik pedig azt írta, hogy a csengő arra való, hogy csengessenek – ha valaki nem akarja, hogy becsöngessenek hozzá, szerelje le.

Végül Robbins törölte a posztjait, és bedobta a jó öreg kibúvót: állítása szerint feltörték a fiókját.

Nyitókép (illusztráció): iStock / Getty Images Plus

#Külföld#texas#őrület#fenyegetés

Címlapról ajánljuk