Külföld

„Üvöltve élvezett” – orgazmusa volt egy nőnek a Los Angeles-i Filharmonikusok koncertjén. Vagy nem

rtl.hurtl.hu

2023. május 2. 6:49

Több szemtanú állítása szerint pont akkor jutott a csúcsra, amikor egy pillanatra elhalkult a zene. Mások szerint azonban valami egészen másvalami történt.

Szó szerint elvélvezett egy nő a Los Angeles-i Filmharmonikus pénteki koncertjén, miközben Csajkovszkij V. szimfóniáját játszották a Walt Disney Concert Hallban – írta a Los Angeles Times. A lapnak több jelenlévő is megerősítette, hogy egy „sikolyt vagy nyögést” lehetett hallani a koncertteremben, pont egy olyan résznél, amikor egy pillanatra elhalkult a zene.

Mindenki odanézett, hogy mi történik. Láttam a lányt utána, és feltételeztem, hogy orgazmusa volt

– mondta el Molly Grant a lapnak.

Magnus Fiennes zeneszerző (aki egyébként Ralph Fiennes testvére) is arról írt a Twitter-oldalán, hogy ott volt a koncerten, és egy nőnek olyan „hangos” orgazmusa volt, amibe „az egész test beleremeg”. Elmondása szerint több barátja is ott volt a teremben, és mindannyian arra jutottak, hogy a hangot kiadó nő elélvezett. Egy újságíró pedig az esetet halló barátaira hivatkozva írta, hogy egy nő „üvöltve élvezett”.

A hang nem zavarta meg a zenekart, ami a legkisebb megakadás nélkül folytatta a műsort – írta a Los Angeles Times.

Mások azonban azt állították, hogy a nőnek nem orgazmusa volt, hanem egészségügyi problémája. Fiennes Twitter-bejegyzésére reagálva egy szemtanú kijelentette, hogy a nővel történt valami, és amiatt aggódtak, hogy valamilyen orvosi vészhelyzet történ.

A Timesnak egy szemtanú, aki a nő mögötti sorban ült, azt mondta, hogy a nő elaludt, és akkor adta ki a hangot, amikor hirtelen felébredt. A névtelenül nyilatkozó szemtanú elmondása szerint a nő egyik pillanatról a másikra elaludt, majd öt másodperc múlva felébredt, és akkor sikoltott. Hozzátette, hogy korábban már látott narkolepsziás embert hirtelen elaludni, és amit a koncert közben látott, az nagyon hasonló volt ahhoz.

Nyitókép: Mathew Imaging/WireImage

#Külföld#koncert#orgazmus#los angeles

Címlapról ajánljuk