Külföld

„Az ország agyhalott maradi elveit hamarosan felülírják” – kirúgása óta először szólalt meg a magyar kormány kedvenc amerikai tévése

Dévai LászlóDévai László

2023. április 27. 10:38

Tucker Carlson velős üzenetet tett közzé.

A Fox News nemrég kirúgta Tucker Carlsont, aki pénteken szerepelt utoljára a csatornán. A Fox News egykori műsorvezetője egészen szerda estig csöndben volt az elküldésével kapcsolatban, majd a Twitteren megtörte a csendet. Carlson az üzenetében az „ostoba tévés vita” műfaját kritizálta, azt mondta, hogy „öt év múlva már eszünkbe sem fognak jutni, hogy ezek egyáltalán megtörténtek”.

Carlson emellett arról is beszélt, hogy a politika minden oldalon elhallgattatja a hangokat: bezárják az igazságra és a korrupcióra fényt derítő médiumokat.

Carlson néhány témát is felsorolt, amelyek bár fontosak, de mégsem beszélnek róluk eleget, ilyen a háború, a polgári szabadságjogok, egyes tudományos áttörések, bizonyos demográfiai változások és a nagyvállalatok hatalmi státusza.

Mi volt az utolsó alkalom, amikor jogos vitát hallott ezekről a kérdésekről?

– tette fel a kérdést a kirúgott műsorvezető, aki szerint az ezekről a témákról szóló vitákat nem engedélyezik az amerikai médiában.

Carlson továbbá elmondta, hogy az ország „agyhalott maradi elveit” hamarosan felülírják, a politikai vezetők pedig emiatt retteghetnek, hogy el fogják veszíteni az irányítást.

Nyitókép: Tucker Carlson Esztergomban az MCC Feszten - MTI / Szigetváry Zsolt

 

#Külföld#Tucker Carlson#Fox News#usa#egyesült államok#orbán viktor

Címlapról ajánljuk